Become A Donor

Become A Donor
Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry.

Contact Info

684 West College St. Sun City, United States America, 064781.

(+55) 654 - 545 - 1235

info@zegen.com

Emi Chesche

Secretar

Rolul meu în societatea actuală!

Societatea actuală are nevoie de oameni cu mărturie bună, ancorată în Hristos, care să caute să observe și să câștige fiecare oportunitate pe care Hristos, prin puterea și călăuzirea Duhului Sfânt, o lasă zilnic înaintea lor. 

Se poate vedea cum societatea, prin toate programele de formare, dezvoltare, cele sociale, educaționale, financiare, încearcă să mențină și să provoace înaintarea omului oferindu-i un lucru de care nu va putea fi mulțumit niciodată, câștigul. 

 

E posibil oare ca acest lucru să fie în egală măsură aplicabil la toți oamenii? Unii prezintă interes, iar alții dezinteres față de privilegiile care apar sau care de cele mai multe ori sunt create pentru a ține pământul mai aproape de picioarele omului, definind omul ca fiind mereu câștigător sau pierzător, oferindu-i totdeauna mai multe variante, nelăsând ca Divinitatea să arate și ea singura variantă prin care poate fi declarat câștigător. 

Astfel, având o privire de ansamblu asupra existentului, o imagine prea pixelată, trebuie ca și oameni născuți din Hristos să căutăm a fructifica toate oportunitățile de a sluji comunității în care am fost așezați, nu pentru totdeauna, ci pentru o vreme, iar trăirea să fie cu asumare.