Become A Donor

Become A Donor
Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry.

Contact Info

684 West College St. Sun City, United States America, 064781.

(+55) 654 - 545 - 1235

info@zegen.com

Dragi prieteni,

Avem plăcerea de a vă invita să vă alăturați nouă la Biserica Muntele Sionului din Deva, un loc deosebit în care veți găsi pace și împlinire spirituală. Indiferent de confesiunea dumneavoastră, sunteți bineveniți să ne însoțiți în călătoria noastră către Dumnezeu.

În timpul slujbelor noastre, veți avea ocazia să ascultați cuvântul lui Dumnezeu predat cu pasiune și înțelepciune. Corul nostru vă va învălui inima într-un imn de laudă și adorare, aducându-vă bucurie și speranță în suflet. Fiecare moment petrecut în preajma noastră este un prilej de întărire a credinței și de împărtășire a iubirii lui Dumnezeu.

Vă așteptăm cu brațele deschise la Biserica Muntele Sionului din Deva, un loc în care veți găsi un refugiu pentru suflet și veți crea legături puternice cu o comunitate de oameni minunați. Vă încurajăm să vă lăsați purtați de frumusețea și armonia acestui loc și să vă bucurați de momentele de închinare și rugăciune.

Împreună putem împărtăși bucuriile și încercările vieții, putem să ne sprijinim unii pe alții și să creștem spiritual. Haideți ca uniți fiind, să creăm un loc în care dragostea și credința să fie înălțate și să lumineze calea noastră.

Locul Evenimentului

Venue : Muntele Sionului

Adresa : Strada Victor Babeș 43, Deva, HD 330004

E-mail : contact@siondeva.ro